Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 18 aprilie 2010

In memoria Dr Martin Sandberger 17 August 1911 - 30 March 2010Der Spiegel a aratat din nou, ce este in adancime: un organ de presa perfid, josnic, nerusinat si antigerman, care instiga impotriva poporului german fara nici cea mai mica urma de bune moravuri, scrupule sau principii morale.

In numarul nr. 14 din 3 aprilie 2010 vorbeste un anume Walter Mayr despre Dr. Martin Sandberger, de 99 de ani, care printre altele a fost Standartenführer in al Treilea Reich si care s-a stins din viata intr-un azil de batrani, Augustinum, in Stuttgart.

Fostul colonel SS Martin Sandberger, condamnat la moarte de la Nürnberg, după război şi eliberat în 1958, a murit în ziua de 30 martie a.c. A fost ultimul ofiţer naţional-socialist de rang înalt aflat în viaţă. A fost un avocat remarcabil şi un adept fervent al ideologiei naţional-socialiste. Nu a arătat nicio urmă de regret pentru trecutul său, stingându-se din viaţa aşa cum a trăit: cu demnitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”