Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 11 aprilie 2010

Un reportaj socant despre negrii din Liberia

Liberia. O tara africana creata de Albii americani pentru a-i repatria acolo pe negrii din Statele Unite. Acolo trebuia sa se autoguverneze. Ce a iesit din toate planurile? Puteti vedea din filmul documentar prezentat pe saitul subtire.com. Atat au fost instare negrii sa realizeze. Vizionand acest film documentar, puteti intelege drama prin care trece si poporul bur in Africa de Sud si de ce a murit Eugene Terreblanche. Dar si un avertisment pentru Europa: nu lasati africanii sa transforme Europa Nostra intr-o Liberie! Trimiteti africanii inapoi! Mai jos prezentam un episod din filmul documentar, restul le puteti viziona aici.


Liberia, Sud-Vestul Africii, canibalism, SIDA, prostitutie, razboi civil, name it!
The Vice Guide to Liberia a lansat opt episoade filmate in Liberia, timp in care au fost luate interviuri unor generali rebeli pe numele lor imprumutate: Rambo, Muskito, Bin Laden, nume care ar trebui sa bage spaima in inamic!

Media mondiala nu acopera niciodata asa subiecte, interesanta este partea in care reporterii merg sa il “cumpere” pe Rambo de la politie, Rambo fiind inchis intr-o celula fara curent si nimic, era de fapt doar o celula simpla, ca la sobolani… Mai multe decat pot spune eu gasesti in clipurile de mai jos… Pana la ora actuala exista doar 4 parti din 8, zilele urmatoare o sa fie publicate ci celelalte parti… Parti in care e posibil sa vedem cum rebelii Liberieni impusca elefanti cu aruncatorul de rachete si cum vaginurile femeilor sunt purtate in portofele de barbati pentru a capata putere asupra dusmanilor…

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”