Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 29 mai 2010

Memorialul Dmitri Borovikov în Ucraina (video)

Citeşte povestea lui Dmitri Borovikov în revista Naţionaliştilor Autonomi Timişoara, NAT88

sursa: reactor.org.ua
18.05.2010 Naţionaliştii autonomi au mărşăluit în Vaniţa, Ucraina, în memoria revoluţionarului naţional-socialist rus, Dmitri Borovikov. In noaptea de 18.05. 2010, Naţionaliştii Autonomi au redenumit strada Shalom Aleichem în strada Dmitri Borovikov. Ziua, în centrul oraşului, activiştii ucraini a inmânat pliante în memoria eroului. Ziua s-a incheiat cu un marş neautorizat în memoria lui Dima. În cursul acţiunii în centrul oraşului Viniţa tinerii au scandat sloganuri: "Eroii nu mor, mor duşmanii", "Slavă Dmitri Borovikov", "sobru, alb şi mândru!", "ACAB". De asemenea, camarazii ucraineni au purtat un banner pe care scria: "Dmitri Borovikov, eroii nu mor". Poliţia a încercat să împiedice marşul, dar naţionaliştii, nu le-au dat atenţiei, au continuat să avanseze. Din păcate, în cele din urmă, autorităţile represive au reuşit să reţină unul dintre participanţii la marş, dar după o jumătate de oră activistul reţinut a fost eliberat.

VEŞNICĂ  memorie şi SLAVA Borovikov Dmitry!







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”