Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 4 mai 2010

Şeful mafiei imobiliare ţigăneşti din Timişoara, Ionelaş Cârpaci, a fost reţinut de procurori VIDEO

Actualizare: Soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste, audiată în dosarul naşului mafiei ţigăneşti din Timişoara
de Daniel Dancea, Malin Bot sursa: adevarul.ro/locale/timisoara
Baştanul Ionel Sander, alias Ionelaş Cârpaci a fost reţinut astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara. În scurt timp Ionelaş va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Baştanul este cercetat într-o escrocherie imobiliară.

UPDATE, ORA 20.00:
Adevărul de Seară deţine documente importante, care arată legăturile cu rude ale unui fost procuror gereral al României. Urmăriţi timisoara.adevarul.ro pentru a vedea cine este notarul cu care a lucrat Ionelaş Cârpaci şi cum arată documentele falsificate.
Judecătorul Curţii de Apel Timişoara analizează probele din dosar şi va luia în curând o decizie în privinţa arestării naşului mafiei imobiliare ţigăneşti din Timişoara. continuare la adevarul.ro/locale/timisoara

1 comentarii:

Praet0riaNS1488 spunea...

la mai mare :D

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”