Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 17 mai 2010

Sprijin internaţional pentru deţinuţii naţionalişti cehi

Activiştii suedezi din organizaţia "Fria Nationalister" ("Naţionaliştii liberi") au început o campanie în sprijinul Cehă coechipier Vondraka Patrick, care este în închisoare din octombrie anul trecut. Naţionaliştii din Suedia au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru a oferi asistenţă juridică pentru Patrick şi altor activişti cehi arestaţi, printre ei Michaela Dupova şi Richard Lang. De asemenea, la iniţiativa suporterilor din Gothenburg a fost creat pe Internet - resurse ( http://solidaritet.friagbg.se ) în scopul de a atrage atenţia publicului asupra abuzurilor drepturilor omului în Republica Cehă. Campania naţionaliştii suedezi este un alta iniţiativă a activiştilor europeni pentru a sprijini toaţi naţionaliştii persecutati pentru credintele lor politice. Până în prezent, acest proiect este susţinut de către camarazii suedezi, numeroşi activişti din Germania, Polonia, Ungaria şi Rusia. sursa: national-resistance.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”