Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 2 iunie 2010

Nastase Jr. pe urmele printului Harry si ale lui Mazare

Adrian Nastase il va duce pe fiul sau Mihnea la un curs de spalare a creierului la Institutul National pentru Studierea Holocaustului “Elie Wiesel”din Romania (sic!). (nota - Lupta-NS.info) Citeste Ion Coja - Holocaust in Romania?
Baiatul fostului premier Adrian Nastase, Mihnea, a facut o boacana, care a fost imediat "reparata" de catre tatal sau. Fiind plecat la studii in strainatate cu o bursa, mezinul familiei Nastase a fost la o petrecere unde si-a desenat pe mana o zvastica.

Pentru a-i lua apararea indirect, fostul premier a postat pe blogul personal un articol in care marturiseste ca ii pare rau de gestul lui Mihnea.

“Aflat in afara tarii, si la o varsta teribilista, a participat la o petrecere. Acolo, mai multi pusti pictau, la intrarea in club, diverse semne pe maini, pentru a fi recunoscuti cei care ieseau si apoi reveneau. Printre acestea, si zvastici. Am fost revoltat sa aud lucrul asta, tocmai pentru ca stiu cat de dureroasa este aceasta tema", mentioneaza Nastase.

Fostul premier al Romaniei a gasit, se pare si pedeapsa cuvenita pentru Mihnea, care s-a comportat ca un adevarat membru al Hitlerjugend. La intoarcerea in tara, Nastase il va duce pe cel mic la un stagiu de studiu la Institutul National pentru Studierea Holocaustului “Elie Wiesel”din Romania.

“In consecinta, la intoarcerea in tara, in vacanta, Mihnea va merge la un stagiu de internship la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”. E un loc in care poate participa la evenimente, poate citi, se poate informa despre cat de mare a fost tragedia prin care au trecut sute de mii de familii in urma Holocaustului. Pentru ca nu vorbim decat despre crimele comunismului, copiii nostri stiu prea putin despre crimele nazismului sau despre alte momente cumplite din istorie” a conchis Nastase. sursa: agentia.org

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca Adrian Nastase a fost cel care a initiat si a semnat celebra Ordonanta 31/2002 care la ART. 4 spune
(1) ConfecŃionarea, vânzarea, răspândirea, precum şi deŃinerea în vederea
răspândirii de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe se pedepsesc cu
închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Cu aceeaşi pedeapsa se sancŃionează şi utilizarea în public a
simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.
Asadar...speram sa-l vedem pe puradelul lui la parnaie, nu in excursie la Wiesel-Land!

Alexandru Pinta spunea...

S-a distrat si baiatu' cum a putut! Ce daca a purtat zvastica?! Face parte din istorie, numai ca la comunisti, dar si la capitalisti (care e o alta forma a comunismului, sau invers, depinde cum privesti) exista tendinta de a ascunde adevarul, de a induce in eroare opinia publica si de a minti. O vedeti si in zilele noastre.
Toata lumea condamna nazismul si pe Hitler, dar nimeni nu spune de ce a fost asa, ca o fi avut si ala un motiv. Ca de comunisti se spune de ce au facut ce au facut, se spune ca au avut treaba cu boierii, intelectualii si altii?!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”