Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Ahmadinejad: „Capitalismul va fi înfrânt“

In cadrul unei sesiuni ONU pe tema saraciei globale, presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a declarat marti ca invinuieste capitalismul pentru problemele mondiale. "Capitalismul liberal bazat pe concurenta si corporatiile multinationale au cauzat suferinta unui numar urias de barbati, femei si copii in foarte multe tari", a declarat liderul de la Teheran in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, scrie CNN. El a mai spus ca "sistemul capitalist va fi infrant" si a cerut o reformare a organismelor de decizie la nivel mondial, "nedrepte si nedemocratice".

Mahmoud Ahmadinejad: Premierul israelian Benjamin Netanyahu este un asasin calificat. Ar trebui judecat pentru uciderea femeilor si copiilor

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a afirmat ca premierul israelian Benjamin Netanyahu este "un asasin versat" care "ar trebui judecat pentru uciderea femeilor si copiilor", transmite CNN. Presedintele iranian a afirmat si ca tara sa "nu are vreun interes in realizarea unei bombe nucleare". Liderul de la Teheran a facut aceste declaratii in timpul unui interviu acordat miercuri lui Larry King. Ahmadinejad participa la New York la reuniunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”