Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 septembrie 2010

Gaddafi vrea 5 miliarde anual de la UE pentru a evita o "Europă neagră"!!!

Mâine s-ar putea ca Europa să nu mai fie europeană, ci neagră, având în vedere că milioane de oameni vor să vină aici, a declarat liderul libian Muammar Gaddafi, aflat într-o vizită oficială în Italia.

Liderul libian Muammar Gaddafi a declarat că UE ar trebui să plătească Libiei cel puţin cinci miliarde de euro pe an pentru a opri imigraţia ilegală africană şi a evita "o Europă neagră", relatează BBC News Online.

Aflat în Italia, Gaddafi a spus că Europa "s-ar putea transforma în Africa, având în vedere că "milioane de africani vor să vină în Europa".

Italia a fost criticată pentru că a predat Libiei imigranţi interceptaţi în mare, fără a-i verifica mai întâi. În prezent, mult mai puţini ajung în Italia din Libia.

Potrivit datelor CE, în 2009 numărul persoanelor prinse că încercau să intre ilegal în Italia a scăzut la 7.300 de la 32.052 în 2008.

"Mâine s-ar putea ca Europa să nu mai fie europeană, ci neagră, având în vedere că milioane de oameni vor să vină aici", a subliniat Gaddafi.

"Nu ştim ce se va întâmpla, care va fi reacţia creştinilor europeni albi faţă de acest aflux de africani înfometaţi şi ignoranţi. Nu ştim dacă Europa va rămâne un continent avansat şi unit sau dacă va fi distrusă, ca pe vremea invaziilor barbare", a subliniat el.
Gaddafi se consideră un campion al intereselor africane pe scena internaţională şi a găzduit multe summituri cu liderii africani. sursa: realitatea.net

1 comentarii:

Anonim spunea...

Problema e de natura demografica. Se nasc prea putini europeni si prea multi negri. Inlocuirea generatiilor e imposibila pt Europa fara imigranti.
P.S. Imi place pumnul ala unde scrie "crestin" in partea dreapta.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”