Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 16 septembrie 2010

Israelul a cumpărat contul de Twitter @Israel de la proprietarul unui site pornografic

Guvernul israelian a achiziționat contul @Israel deschis pe site-ul de socializare Twitter de la proprietarul unui site pentru adulți, a anunțat diplomația de la Ierusalim.

Purtătorul de cuvânt al ministerului israelian de Externe, Yigal Palmor, a infirmat însă marți speculațiile apărute în presa britanică potrivit cărora statul evreu i-ar fi plătit lui Israel Melendez, cel care a deschis contul respectiv în 2007, o sumă de șase cifre, precizând că tranzacția s-a încheiat pentru modesta sumă de 3.000 de dolari.

„Nu vreau să dau detalii despre negocierile care au avut loc, dar inițial ni s-a cerut o sumă din cinci cifre, plătind în final doar 3.000 de dolari”, a explicat Palmor, citat de publicația „The Jerusalem Post”. Melendez, un spaniol stabilit la Miami, și-a deschis contul @Israel în urmă cu trei ani de zile, dar în scurt timp a devenit ținta atacurilor altor internauți convinși că acesta este interfața virtuală a guvernului israelian. Majoritatea criticilor vizau ceea ce ei numeau tratamentul abuziv aplicat de Israel populației palestiniene.


Contul este administrat, din data de 26 august, de autoritățile israeliene. „În câteva ore, mii de persoane ne-au vizitat contul”, a declarat Chaim Shacham, oficialul care conduce departamentul de media socială din ministerul israelian de Externe. „În 1994, am avut plăcerea de a construi site-ul www.israel.org, dar de atunci toate numele (care conțin cuvântul Israel, n.r.) au fost luate”, a adăugat acesta. sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”