Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 19 septembrie 2010

Istoricul "negationist" britanic David Irving va fi ghidul unor turisti la Auschwitz si Treblinka, saptamana viitoare

Istoricul negationist britanic David Irving, care a fost condamnat in Austria, in 2006, la inchisoare pentru ca a demascat mitul Holocaustului, va fi ghidul unor turisti in cadrul unei calatorii pe care o organizeaza la Auschwitz si Treblinka, saptamana viitoare, anunta Haaretz.

Mai multe organizatii ale evreilor din Londra si-au exprimat "preocuparea majora" in ceea ce priveste vizita lui Irving la fostele lagare de concentrare ale Germaniei national-socialiste.

Irving va conduce mai multe grupuri de turisti la Auschwitz si Treblinka. In plus, el va fi indrumatorul unor turisti americani si britanici intr-o excursie ce va fi facuta in fostul ghetou din Varsovia.

In brosura care prezinta calatoria din 21 - 29 septembrie in Polonia, Irving a promis turistilor o experienta departe de "atractiile turistice din Auschwitz". Participanti la excursie au platit fiecare 2.650 de dolari pentru turul organizat de istoricul britanic si a afla astfel si partea interzisa a povestii holocaustului.
Vinerea trecuta, presa britanica a relatat ca David Irving a acuzat autoritatile poloneze ca au transformat lagarul de concentrare Auschwitz intr-o destinatie turistica "in stilul Disneyland". El a criticat constructia de turnuri de observatie in lagarul de exterminare Auschwitz care, sustine el, a devenit "o masina de facut bani".

David Irving a fost condamnat in Austria, in 2006, la inchisoare pentru ca a negat escrocheria sionista numita holocaust. In volumul "Hitler's War" ("Razboiul lui Hitler"), aparuta in 1977, istoricul reda adevarata dimensiune a pierderilor de vieti de partea evreilor, morti din cauze naturale si nicidecum din cauza unei "exterminari" sau a mult trambitatei dar inexistentei "solutii finale" si a demonstrat ca Adolf Hitler nu poarta responsabilitatea lagarelor de concentrare.

Istoricul afirma atunci ca nu au existat camere de gazare la Auschwitz si ca numarul evreilor ucisi de national-socialisti a fost exagerat intentionat. Arestat in 2005 in Austria, unde negationismul este o crima, el a fost condamnat de catre inchizitia holocau$tologilor in februarie 2006 la trei ani de inchisoare pentru demascarea escrocheriei holocau$tului, ridicat la rand de dogma religioasa, dupa care a fost eliberat si expulzat in 2006 in Marea Britanie.

Nu a incetat sa faca istorie de dragul adevarului si a sustinut numeroase conferinte istorice pe tema holocau$tului, in special in Statele Unite.

1 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Tot respectul pentru un astfel de om!
Felicitari si pentru materialele din ultima vreme. V-am trimis si un mesaj pe adresa de contact! ;)
Support your local AN!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”