Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 11 septembrie 2010

Straini in spitalele din Romania. Vin din Orient: Liban, India, Siria ...


Din 1989, sistematic, valorile natiei romanesti, cercetatori in diferite domenii, medici, ingineri, profesori, savanti chiar, au fost persecutate prin diferite metode pentru a le face sa paraseasca tara. Asa am ajuns astazi in situatia de a fi tratati in spitalele romanesti de straini cu un IQ egal cu cel al unui medic roman lobotomizat. Tot mai multi cunoscuti spun ca merg sa fie tratati pe la sate, de catre tamaduitori naturisti in loc sa se dea pe mana acestor tuciurii lipsiti de cunostinte medicale, capacitatea de a trata bolnavii si lipsiti de etica lui Hipocrat.
Cititi si NAT vs. Hazm

2 comentarii:

roNS spunea...

E mai rau decat credeti, 3/4 din colegii din generatia mea au plecat deja si au fost inlocuiti de straini care sunt retarzi, nu au dat niciun examen ca sa intre in specialitate si ajuns in spitale sunt promovati pt ca spaguiesc in stanga si dreapta.
Cei ce au plecat, au plecat si pentru ca au fost discriminati, descurajati, umiliti de un sistem corupt si mizerabil. 14/88!

Anonim spunea...

Cunoastem bine situatia. Si noi avem prieteni foarte buni, oameni excelent pregatiti profesional care au fost fortati sa plece din cauza salarilor mizwerabile din care nici macar nu se puteau intretine, din cauza ca nu aveau cu ce sa isi ingrijeasca pacientii samd.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”