Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 5 octombrie 2010

Degradarea morală ca regulă naţională: Agentele din Mossad, liber la sex cu duşmanul în interes naţional

Întreţinerea de relaţii sexuale cu inamicul cu scopul de a obţine de la acesta informaţii vitale pentru securitatea Israelului nu contravine preceptelor iudaismului, a concluzionat un rabin într-un studiu publicat parţial astăzi de cotidianul israelian "Yediot Aharonot".
Ari Shvat, un expert în Halakha, tradiţia strictă iudaică, susţine în studiul său care vizează exclusiv comportamentul feminin, că angajatele Mossad, serviciul israelian de informaţii externe, pot seduce sau consimţi să aibă relaţii sexuale cu "terorişti" dacă doar prin acest mod ele obţin informaţii cruciale sau facilitează arestarea duşmanilor statului evreu.

Studiul rabinului, intitulat "Sex ilicit pentru binele securităţii naţionale", a fost publicat în revista "Tehumin" şi citează diferite cazuri similare menţionate în Bibilie. Shvat subliniază însă că "ar fi de preferat ca astfel de misiuni să fie încredinţate femeilor lipsite de inhibiţii". În cazul femeilor măritate, conchide studiul, este preferabil ca soţii acestora să divorţeze de ele, dar pot ulterior să se recasătorească cu ele. sursa: evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”