Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 26 noiembrie 2010

Petrecere cu 80 de prostituate, la summitul NATO din Lisabona

Comitetul Georgiei ar fi sărbătorit vinerea trecută participarea la summitul NATO de la Lisabona printr-o petrecere la care au participat 80 de prostituate.

Afirmaţiile sunt făcute de unul dintre cele mai mari ziare portugheze, Correio da Manhã, care spune că Comitetul Georgiei a angajat 80 de prostituate pentru o petrecere scandaloasă, care a fost dată de gol din cauza unui "incident" cu una dintre fete, care a fost identificată de autorităţie responsabile cu securitatea evenimentului.

Ziarul susţine că petrecerea a fost aşa de zgomotoasă încât preşedintele francez Nicholas Sarkozy, care stătea la acelaşi hotel de lux, s-a plâns managementului care i-a rugat pe georgieni să termine petrecerea. sursa: realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”