Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 12 noiembrie 2010

„Portretul luptătorului la tinereţe”, pe ecrane din 18 noiembrie

Lupta-NS.info: La Timisoara filmul va rula la cinematograful Timis in saptamana 10 - 16 decembrie. DVD va fi produs cel mai probabil in prima jumatate a anului viitor.
Filmul "Portretul luptatorului la tinerete" de Constantin Popescu va fi difuzat in cinematografe in Bucuresti, Iasi, Cluj incepand din 19 noiembrie 2010.
Dorim sa va invitam la premiera filmului fie in Bucuresti pe 18 noiembrie, fie la Cluj pe 19, fie la o proiectie speciala in Fagaras pe 23.

Filmul lui Constantin Popescu, care încearcă să recupereze o parte importantă a istoriei României, va avea premiera de gală la Cinema Studio din Capitală, vineri, 18 noiembrie.

Scenariul semnat de Constantin Popescu este o adaptare după poveştile adevărate relatate în cărţile de memoralistică sau preluate din arhivele Securităţii, care a mobilizat o armată de oameni în încercarea de a anihila mişcarea.
Directorul Institutului Na-ţional de Studierea Holocaustului "Elie Wiesel", Alexandru Florian, a declarat pentru Mediafax că principala plângere din scrisoarea înaintată repre-zentanţilor secţiunii Forum este faptul că personajul principal din filmul "Portretul luptătorului la tinereţe" - luptător împotriva comunismului - este inspirat de fostul legionar Ion Gavrilă Ogoranu.

Unul dintre cele mai ambiţioase filme realizate în ultimii ani în România, în termeni de subiect şi de producţie, "Portretul luptătorului la tinereţe" este primul episod dintr-o trilogie care se numeşte "Aproape linişte" şi care va continua cu povestea Elisabetei Rizea şi cu cea a fraţilor Toma şi Petre Arnăuţoiu. sursa: gandul.info

3 comentarii:

Praet0riaNS1488 spunea...

cei care vor pirata acest film nume de tradatori vor purta, asa ca scobiti-va in buzunare si mergeti la film si cumparati DVD-ul !

roNS spunea...

macar de l-ar vedea cat mai multa lume.. piratat sau nu. 14w

Banateanul Liber spunea...

Cine isi permite sa il vada nu are voie sa il pirateze. Daca noi nu platim pentru astfel de filme , acest gen de filme de memorialistica anticomunista vor disparea inevitabil. Vom avea parte tot de filmele pe care le face Mungiu si altii ca el. Filme de tot kakatul.

Eu unul cred ca merg sa il vad de doua ori :D.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”