Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 noiembrie 2010

Prostituţie şi pedofilie în lumea politicienilor. Printre cei implicati sunt numele PSD-istilor Robert Negoiţă şi Nicu Bănicioiu

ZiarulNational.com îşi informează cititorii că nume cunoscute din lumea politicienilor, precum Robert Negoiţă şi Nicu Bănicioiu, dar şi din lumea artiştilor, Adrian Enache, dar şi nume din televiziune sunt implicate într-un scandal legat de prostituţie şi chiar pedofilie! Zeci de fete au fost victime ale reţelei de trafic de persoane. Avem informaţii că în zilele următoare alte nume sonore din lumea politicienilor, afaceriştilor şi artiştilor vor fi dezvăluite publicului.
Mai jos aveţi articolul integral din ziarulnational.com
Manechine plătite de politicieni şi milionari pentru sex
Reporterii „Naţional” au intrat în posesia unui document uluitor

Manechine plătite de politicieni şi milionari pentru sex

„Naţional” a descoperit „bomba” anului 2010: zeci de manechine au fost racolate într-o reţea de sclavie sexuală şi plătite să întreţină relaţii intime cu politicieni cunoscuţi, care apar zilnic la televizor, cu oameni de afaceri din topul celor mai bogaţi români sau cu artişti şi interlopi temuţi. Dezvăluirile noastre, făcute azi în premieră în presa din România, vor cutremura, fără îndoială, clasa politică, mondenă şi lumea oamenilor cu mulţi bani.

Ancheta este confirmată de procurorii de la Crimă Organizată, de la care am obţinut probe incredibile. Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite se află deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache. Potrivit surselor noastre, întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi chiar promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP. „Naţional” vă prezintă, azi, în premieră, cele mai şocante fragmente din concluziile la care au ajuns anchetatorii.

Negoiţă împărţea cu prietenii Bănicioiu şi Adrian Enache

„(…) Alexandrescu Raluca Adina a făcut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclamă pentru Clubul Babylon. Cazată în club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel că acel imobil era de fapt un bordel de lux. (…) În perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer Tahir“.
„(…) Munteanu Mihaela a întreţinut acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir şi Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea şi pe alte fete, care-l însoţeau, cu maşina sa, în locurile în care se întâlneau cu clienţii. (…) S-a întors după aceea de mai multe ori în cluburile Babylon, o perioadă de timp dusă acolo de inculpatul Tămârjan Ion Valeriu cu autoturismul său Skoda Fabia. Acelaşi inculpat i-a propus, ba chiar i-a înlesnit întreţinerea de acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin (prezentat ca un bărbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi să întreţină acte sexuale (se înţelege plătite) cu câţiva prieteni ai săi (Bănicioiu Nicolae, Enache Adrian)“.
„(…) Inculpatul Tămârjan Ion Valeriu se cunoaşte cu Stan Andreea încă de când aceasta avea 13 ani şi ştie că părinţii ei erau divorţaţi. Prin intermediul său, fie direct, fie indirect, victima a ajuns să întreţină acte ­sexuale plătite cu diferiţi bărbaţi: Negoiţă Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir, încă de când era minoră“.
Făcute asistente la emisiunea Alinei Sorescu de la TVR!
„Surorile Ionela şi Irina Sănduc au fost recrutate de inculpatul Costan Relu Cornel în primăvara anului 2008. Irina era minoră atunci. Ambele victime provin dintr-o familie cu venituri modeste, stare de vulnerabilitate de care inculpatul a pro fitat pentru a le face cunoştinţă cu diferiţi bărbaţi cu care să întreţină acte sexuale plătite: Nuredin Beinur, Rasitzaimoglu Muammer Tahir, Negoiţă Ro bert Sorin, Munteanu Florin, ba chiar şi Ozlen Zeyneddin cu care Sănduc Ionela a avut o relaţie mai îndelungată ce a durat aproximativ 8 luni. (…) Decizia de a practica prostituţia în clubul Babylon a luat-o după mai multe discuţii cu Alexandrescu Raluca Adina. Inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu mai mulţi bărbaţi – cu Negoiţă Robert Sorin, la nunta la care inculpatul a fost naş, cu Stănescu Ştefan – producătorul emisiunii „Tonomatul de pe 2” unde au fost asistente ale prezentatoarei Sorescu Alina, timp de două săptămâni, cu Taifun şi alţi turci cunoscuţi la o petrecere în Grecia – care i-au făcut avansuri sexuale, respinse însă de ea“.
„(…) Din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009 (când nu a mai răspuns chemărilor inculpatului) a întreţinut prin mijlocirea acestuia acte sexuale cu diferiţi bărbaţi: martorul Dobro nău ţeanu Emanuel Corneliu – patronul de la Murfatlar, Gabi – viceprimarul mun. Constanţa şi „Fulger” (mai degrabă „Taifun”), un turc pe care l-a cunoscut în Istanbul. Nu a primit suma de 1000 euro despre care inculpatul îi spusese că îi era promisă de acel turc pentru întreţinerea actelor sexuale. A bănuit atunci că banii au fost însuşiţi de inculpat, una din cauzele pentru care a hotărât să pună capăt colaborării lor“.

A câştigat Miss Tineretul PSD!

„(…) Negoiţă Robert Sorin o plăcea pe Ilie Ştefania Diana, care-i respingea însă avansurile. A auzit că Mihaela Munteanu a întreţinut acte sexuale cu Fizz, dar nu cunoaşte mai multe amănunte. În luna septembrie 2007 inculpatul i-a propus să participe, alături de Ţiţei Mirela Narcisa, la o şedinţă foto în Viena, pentru FASHION TV. Îşi făcea astfel un portofoliu de fotografii care ar fi ajutat-o în cari era de model. (…) La întoarcerea din Viena inculpatul i-a spus că acel contract semnat o obliga să se întoarcă după un timp în club, să continue să lucreze acolo. S-au certat atunci, aşa că inculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, ba chiar câştigarea titlului de Miss TSD (Tineretul Social-Democrat, un alt concurs organizat sub patronajul lui Negoiţă Robert Sorin), promisiune onorată“.
„(…) Ruscaş Daniela Florentina a concurat la Miss Academy 2008 la invitaţia inculpatului Tămârjan Ion Valeriu. În finala de la Bucureşti inculpatul i-a făcut cunoştinţă cu Negoiţă Robert Sorin pe care i l-a indicat drept un bărbat bogat care o putea ajuta financiar. A înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului, acceptată, astfel că în timpul concursului a întreţinut de mai multe ori acte sexuale cu acesta, pentru care a primit diferite sume, cuprinse între 500-1000 de lei.
A câştigat locul II, în timp ce titlul de miss i-a revenit Denisei Raluca Plaştin. A păstrat legătura cu Negoiţă Robert Sorin cu care a mai întreţinut şi altădată acte sexuale, fie în locuinţa sa, fie în hotel. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, printre care Bănicioiu Nicolae şi Enache Adrian. A acceptat numai în cazul celui din urmă“.
Gabriela Mocanu / Adrian Artene

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”