Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 4 ianuarie 2011

8.000 de lei - violul, 2.500 de lei - tentativa - taxa pentru monstrul care a agresat sexual patru fetiţe

Patru ani şi jumătate de închisoare, atât a luat o bestie cu chip de om care a violat 3 fetiţe!!! În niciun caz nu vom lăsa să fie 4 ani şi jumătate liniştiţi pentru monstrul acesta. Va avea acolo soarta pe care o merită. Nu am uitat nici de tine James Connor!!!

Patru ani şi jumătate de închisoare a luat Robert Tarko, un adolescent de 16 ani din Timiş, care şi-a violat trei verişoara, în vârstă de şapte, nouă şi zece ani şi a fost turnat de o fată în vârstă de cinci ani, pe care a încercat să o violeze. Instanţa l-a condamnat să achite 8.000 de lei cu titlu de despăgubiri morale pentru fiecare fetiţă violată.

Robert Tarko, un adolescent de 16 ani, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Timiş pentru că şi-a violat trei verişoare. El a fost prins în timp ce încerca să o violeze şi pe a patra fetiţă, în vârstă de doar cinci ani, care a povestit mamei ce a păţit. Tribunalul Timiş l-a condamnat la patru ani de închisoare, cu executare. Instanţa l-a condamnat să plătească despăgubiri morale în valoare de 8.000 de lei fiecărei fete pe care a violat-o şi 2.500 de lei micuţei de cinci ani pe care doar a încercat să o agreseze sexual.

Familia violatorului din Gătaia este şocată de faptele lui Robert Tarko. Tânărul de 16 ani locuia într-o casă construită de Guvern în urma inundaţiilor. Sub acelaşi acoperiş stau nouă persoane: violatorul, fratele acestuia, Zoltan Tarko, sora tinerilor cu cele fetele care au căzut victime şi părinţii tinerilor, soţii Tarko.Fratele monstrului Zoltan Tarko, de 18 ani, spune că nu ar fi bănuit niciodată că fratele său ar fi capabil de asemenea fapte. „Nu ştiu cum a putut face aşa ceva. Ieri a venit poliţia şi l-a luat. Nici nu ştiam ce s-a întâmplat", a spus Zoltan. La doar două case distanţă stă cumnata violatorului, care are două fete, căzute şi ele victime. sursa: http://www.adevarul.ro/locale/timisoara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”