Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 10 ianuarie 2011

Duplomă pentru ţigănie: Cioabă i-a dat Elenei Băsescu o diplomă pentru "succesurile" în lupta apărării drepturilor ţiganilor

Aşa-numitul rege al ţiganilor, Florin Cioabă, a felicitat-o pe Elena Băsescu pentru implicarea în "problemele de integrare a ţiganilor în plan internaţional" (sic!) şi i-a oferită o diplomă în acest sens.

"Aţi militat pentru drepturile romilor şi asta m-a determinat să vin să vă mulţumesc personal. Vrem să vă cerem sprijinul în continuare pentru că toţi cei 12 milioane de romi din întreaga Europă îşi pun speranţele în strategia pentru romi, care poate să schimbe viaţa romilor în bine", a spus Florin Cioabă pomenind cuvântul "rom" de 4 ori în doar 2 fraze.


Elena Băsescu şi-a prezentat la Sibiu bilanţul activităţii ca europarlamentar şi a anunţat că săptămâna viitoare va merge şi la Timişoara. după amosnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”