Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 13 ianuarie 2011

Primăria Timişoara şi mafia imobiliară împing oamenii la acţiuni extreme: VIDEO Bărbatul care s-a stropit cu benzină: "O să îmi dau foc până când judecătorii corupţi îmi vor da dreptate. Sălile de judecată sunt corupte"

Bărbatul amendat de jandarmi cu 300 de lei pentru că a vrut să îşi dea foc într-o sală de judecată înfăşurat în steagul României nu renunţă la măsurile disperate. Pe 14 februarie, Stelian Alexandroniu are de gând îşi dea foc în faţa CEDO pentru că nu mai suportă umilinţa din partea statului român. "Statutul de cetăţean al României a devenit o ruşine, iar de vină este mafia imobiliară".

De şapte ani, un timişorean stabilit în Austria trebuie să se întoarcă lunar în oraşul natal din cauza unui proces care este amânat periodic de judecători. Stelian Alexandroiu luptă în instanţă pentru o casă de pe strada Gării din Timişoara care a fost vândută atât lui, cât şi altor două persoane. El a plătit bani mulţi pe casă, dar nu a locuit acolo nicio zi.
În această dimineaţă, bărbatul nu a mai suportat o nouă amânare motivată de schimbarea completului de judecată şi a ameninţat că îşi dă foc. Înfăşurat într-un steag al României îmbibat în benzină, bărbatul a fost oprit la timp de jandarmi, care l-au şi amendat cu 300 de lei. În plus, gestul bărbatului a dus şi la suspendarea celorlalte procese care ar fi trebuit să aibă loc în sala respectivă.

„Justiţia din România nu mai valorează nimic. Eu sunt o victimă a mafiei imobiliare şi a primăriei. Vin în fiecare lună din Austria pentru procese şi nu rezolvăm nimic. Trebuie făcut ceva. Sunt hotărât ca şi luna viitoare să protestez. Judecătorii sunt mână în mână cu mafia. Tot ce se întâmplă este împotriva Constituţiei României. O să îmi dau foc până când judecătorii corupţi îmi vor da dreptate. Sălile de judecată sunt corupte", a spus Stelian Alexandroniu.
Bărbatul este hotărât să meargă şi mai departe cu acţiunile sale pentru grăbirea procesului, astfel că luna viitoare are de gând să dea foc steagului României în faţa CEDO. „Avem de partea noastră numeroase documente, iar cei vinovaţi de situaţie încearcă să muşamalizeze situaţia. Lună de lună avem câte o amânare nouă, fie se schimbă judecătorii sau apar şi dispar documente", a spus Eugen Ladanyi-Horgoş, avocatul protestatarului. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”