Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 martie 2011

11 martie 2004 - 11 martie 2011, 7 ani de la atentatele teroriste din Madrid

Un grup de tineri spanioli din Toledo au realizat mai multe mesaje în amintirea victimelor atentatelor teroriste islamice din 11 martie 2004 şi pentru a le transmite tuturor ca tinerii încă doresc să afle adevărul integral despre acel moment tragic din istoria spaniolă.

Miercuri, 9 martie, un grup de tineri s-au întâlnit pentru a efectua unele bannere pe care se pot citi mesaje precum "11 M - împotriva interesului politic, o sinceră - aducere aminte" şi "11M Nici uitare, nici iertare". Mesajele au fost semnate ACTITUD REBELDE TOLEDO

Astăzi, vineri 11 martie, când s-au împlinit 7 ani de la atacul funest, aceşti tineri au lipit bannere, primul a fost lipite pe un perete care este vizavi de centrul comercial Luz del Tajo, lucrarea nu a fost uşor de realizat din cauza vremii nefavorabile şi rece, şi un alt mesaj, mai mare, agăţat de un pod. De asemenea s-au răspândit mai multe pliante care au fost împărţite trecătorilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”