Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 3 martie 2011

Autoproclamatul rege internaţional al ţiganilor fura curent electric

Poliţia Argeş a întocmit dosar penal pentru furt de energie electrică pe numele autoproclamatul rege internaţional al ţiganilor Dănuţ Stănescu, din oraşul Costeşti, în urma unei acţiuni organizate joi dimineaţa de către CEZ, poliţia Costeşti şi DPIR la locuinţa acestuia.

Echipele de control au efectuat verificări la 11 locuinţe din oraşul Costeşti şi comunele Stolnici şi Lunca Corbului. În urma controlului, reprezentanţii CEZ au constatat că mai multe locuinţe erau racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, folosind instalaţii improvizate.

Poliţiştii din Costeşti au întocmit opt dosare penale pentru furt de energie electrică, unul dintre ele fiind întocmit pe numele lui Dănuţ Stănescu. "Au fost întocmite opt dosare penale pentru furt de energie electrică şi folosire de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea" a declarat agent Laura Folea, purtător de cuvânt în cadrul biroului de presă al IPJ Argeş.

La Palatul de Aramă, aşa cum i se spune locuinţei lui Dănuş Stănescu din Costeşti, contorul electric era blocat, iar anchetatorii l-au ridicat pentru verificări şi continuarea cercetărilor. "S-a constatat că aveau contorul electric blocat, drept pentru care s-a întocmit dosar penal pentru sustragere de curent electric şi se fac cercetări pentru a se stabili dacă furtul a fost comis cu bună ştiinţă sau contorul era defect" (oare asta este soluţia pe care o vor găsi slugile ţiganului pseudo-împărat pentru a-l scăpa de închisoare? - notă lupta ns), a declarat comisarul şef Gheorghe Ciolan, şeful Poliţiei Costeşti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”