Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 martie 2011

Naţionalişti autonomi spanioli la Carnavalul de la Madrid :)

În data de 5 martie 2011, trei activişti naţionalişti autonomi spanioli au decis să participe la parada Carnavalui de la Madrid cu o costumaţie "incorectă", uniforma Ku-Klux-Klan (KKK).

În afară de localnici, costumaţia a fost populară printre turiştii străini albi, care a cerut sa facă fotografii cu cei trei naţionalişti autonomi, şi, ciudat, de asemenea, printre metişi şi indieni din America de Sud care au cerut, de asemenea, să facă fotografii. Mai jos găsiţi o parte dintre fotografiile nostime ale camarazilor spanioli care s-au distrat copios.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”