Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 2 martie 2011

Vezi pe ce loc e România la riscul unei revolte ca la arabi. Întrebarea este: cine vine după?...

Clasamente ale statelor în care ar putea să izbucnească “revoluţia colorată” sunt făcute de marile ziare ale lumii.

În opinia experţilor, cea mai serioasă lucrare a fost făcută de ziarul american “The Wall Street Journal“, informează Rador.

Un jurnalist al acestui cotidian a calculat “indicele de protest” şi a întocmit o listă cu 85 de ţări “în pericol de explozie“. Sunt incluse aici state prospere precum Israel, Polonia, Italia, Franţa, SUA, Japonia, Marea Britanie, Elveţia şi Germania. Ucraina a fost plasată pe locul 22 la risc de “răzvrătire”, Georgia – pe 18, Kazahstan – pe 31, România – pe 37 şi Rusia pe treapta 40.
 http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/vezi-pe-ce-loc-e-romania-la-riscul-unei-revolte-ca-la-arabi-22822.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”