Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 25 martie 2011

(video) Vladimir Jirinovski către japonezi: Veți muri, toți 120 de milioane, dacă mai cereți insulele Kurile!

Vice-preşedintele Dumei de Stat, Vladimir Jirinovski a făcut două declaraţii tari la postul de televiziune georgian, Region TV. Liderul liberal-democraților ruși a găsit răspunsul la problema privind motivele producerii cutremurelor şi tsunami. Potrivit lui Jirinovski, aceeaşi soartă vor avea toţi cei care vor intra în conflict cu Rusia.
"Despre tsunami care a avut loc în Japonia. Ați vrut insule Kurile? La ce ați ajuns ? Acum, veți admira ruinele clădirilor voastre. Şi veți muri, toți 120 de milioane, dacă veţi mai cere încă o dată întoarcerea insulelor Kurile! La fel și restul. Și încă ceva - vinurile georgiene, sau careva observatori. Doriţi oare ca lumea să uite cuvântul Georgia? La Sud, să existe hotarul ruso-turc! Să se gândească Saakaşvili la asta! În caz contrar tsunami se va produce în altă parte a lumii. În Caucaz", a declarat într-un interviu pentru Region TV, Jirinovski.


"La Sud, să existe hotarul ruso-turc. Iar la Est, hotarul ruso-german! Iată care sunt cele două hotare dorite de partidul nostru!", a mai spus Jirinovski.

Potrivit acestuia, în prezent, în lumea modernă, deciziile se iau în cele patru capitale: în Bruxelles, Washington, Beijing şi Moscova.

"Mai mult, Washingtonul nu are viitor, acest stat artificial se va prăbuşi. Europa este veche, adică continentul european și nu are nici o importanţă; China e pe punctul de explozie şi rămâne o putere cosmică - Rusia. Cu mulți bani, resurse şi arme noi, despre care nimeni nu ştie. Orice parte a planetei poate fi distrusă în 15 minute. Fără nici o explozie, o armă laser, sau altceva ... totul se va face liniştit. Continente în întregime vor adormi pe veci", s-a mai lăudat Jirinovski. unimedia.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”