Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 3 mai 2011

Caravana Gaudeamus: targ de carte la Timisoara

Dacă e început de mai, la Timişoara e, cu siguranţă, şi Caravana Gaudeamus, care aduce, de şapte ani, „Carte de învăţătură” pentru toţi cei ce iubesc lectura. Anul acesta, în premieră, cel mai important eveniment cultural dedicat cărţii şi educaţiei din zona de vest a ţării se va desfăşura nu în Piaţa Unirii, ci în zona cu cel mai intens trafic pietonal din oraş, în Piaţa Victoriei.

Un pavilion expoziţional mobil a început deja să se înalţe în acest spaţiu, iar cele cinci zile ale Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus), în parteneriat cu studioul teritorial Radio Timişoara, făgăduiesc frumoase întâlniri cu cartea, dar şi un contact nemijlocit cu viaţa literară şi cu profesioniştii domeniului – autori, editori, traducători, ilustratori, distribuitori de carte etc.


„Gaudeamus propune publicului alternativa unui eveniment cultural viu şi dinamic, care îmbină discreţia actului de a citi cu verva dialogului cultural!”, spun organizatorii.

Deschiderea oficială a Caravanei Gaudeamus 2011 va avea loc miercuri, în 4 mai, la ora 13.15. Târgul de carte va putea fi vizitat de miercuri până sâmbătă între orele 11.00-21.00, iar duminică între 10.00-14.00. Intrarea va fi liberă pentru toate categoriile de vizitatori.
tion.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”