Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 4 mai 2011

Puşti de vânătoare, pistoale pentru autoapărare şi armament pentru uz militar într-o expoztiţie inedită

În perioada 13-15 mai la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara se va desfăşura prima ediţie a expoziţiei Gun & Fun. Evenimentul reuneşte pe lângă arme şi articole de pescuit, de munte şi pentru sport extrem.

În cadul evenimentul Gun & Fun vor fi expuse arme, echipamente de vânătoare şi pescuit şi pentru sport de aventură. În rândul armelor cu foc nu vor lipsi puştile de vânătoare, pistoale pentru autoapărare şi armament pentru uz militar. Nu vor lipsi echipamente şi accesori, produse ornamentale, meşteşugăreşti şi trofeele.

Firmele care comercializează armament au autorizaţie de vânzare pe un anumit punct de lucru, nu însă şi la expoziţie. Dacă se pune problema comercializării, aceştia intră atât sub incidenţa legii cu privire la regimul armelor şi muniţiilor cât şi sub incidenţa legilor fiscal. Pentru cei care doresc să cumpere arme, reprezentanţii firmelor vor da toate informaţiile necesare pentru a intra cât mai repede în posesia bunului respectiv.

“Trebuie sa facem distincţie între expunere şi comercializare de arme. Aici firmele prezintă exponate. Scopul este de a prezenta publicului caracteristici, avantaje şi de a trezi unui cumpărător interesul pentru un produs”, transmit organizatorii.


Echipamente pentru activităţie extreme


Timişorenii dornici de aventură vor avea la dispoziţie articole de camping, corturi, saci de dormit, rucsaci, echipamente de protecţie, bărci, motociclete, ATV-uri, maşini 4X4, biciclete. Iubitorii sporturilor extreme sunt aşteptaţi cu accesori pentru parapantă, paraşutism, alpinism, ciclism, rafting, bungee-jumping şi escalade.

Pescarii vor avea de probat îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru ei, beţe şi tot ce ţine de o partidă de pescuit, fie el amator sau profesionist.

Pe baza biletului de intrare vizitatorii au posibilitatea să tragă cu arcul într-o zonă special amenajată în cadrul expoziţiei şi să se caţere pe un panou de şase metri înălţime.

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/timisoara-banat-expo-gun_-_fun_0_473952761.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”