Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 mai 2011

Samsarii evrei ridică un oraș întreg la Breaza, "ïnvestind" peste o sută de milioane de euro

În zonă se va construi un centru rezidenţial în jurul unui teren de golf. Un versant din comuna Breaza, judeţul Buzău, în suprafaţă de peste 70 de hectare, va fi transformat cu investiţii israeliene dar şi cu fonduri europene într-un mic oraş turistic, pentru jucători de golf.
Un uriaş teren de golf, proiectat de un irlandez, va fi amenajat în centrul ansamblului care va purta numele "Istriţa Golf Community". În proiectul depus la primăria Breaza, pentru Planul Urbanistic Zonal, investitorul israelian promite construcţia a 280 de case, dintre care 125 vor avea vedere către terenul de golf.
Practic, este vorba de ridicarea unui nou orăşel turistic, pentru că în proiect este prevăzută şi construcţia, prinre altele, a unei şcoli şi a unui spital. „În această zonă se va construi un centru rezidenţial în jurul unui teren de golf. Vor fi şi centre comerciale, pensiuni agroturistice, iar în plan este introdus şi un hotel. El se adresează în special oamenilor care vin să joace golf dimineaţa, înainte de serviciu, în loc de jogging. Sperăm că va avea succes acest proiect, deoarece zona este una foarte frumoasă şi unică în ţară, vizavi de privelişti şi poziţia geografică, fiind foarte aproape şi de Bucureşti, şi de Buzău, şi de Ploieşti", a declarat Aurel Lupu, reprezentantul investitorului israelian.
Dezvoltatorul imobiliar intenţionează să pornească lucrările în 2012. "În primul rând se va adresa turiştilor de origine israeliană dar şi din comunitatea europeană şi chiar din ţară. Cred că, fiind printre puţinele terenuri de golf din ţară, va prezenta interes", ne-a declarat Adrian Drugă, primarul din Breaza.

Proiectantul irlandez, Jeef Hoowes, a conceput un plan de teren de golf, pe o suprafaţă totală de 23 de hectare, alcătuit din patru terenuri mai mici, cu nouă găuri. Astfel, terenul poate fi folosit şi de jucători care sunt în criză de timp şi joacă nouă găuri, ori de jucători care joacă 18 găuri în patru ore şi petrec o zi la club, restaurant, cramă, piscină şi SPA la pensiune. 
http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Un_orasel_nou-proiectat_langa_Breaza-_Afaceristi_israelieni_vor_sa_investeasca_peste_o_suta_de_milioane_de_euro_0_488351251.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”