Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 13 iunie 2011

Federal Reserve Bank sprijina (public) homosexualitatea. Nimic nou sub soare...

Federal Reserve Bank flutura "curcubeul", steagul homosexualilor. Oficialii Federal Reserve Bank lucreaza la un raspuns dupa valul de reclamatii.

Mai multi reprezentanti ai poporului american, alesi direct de catre cetatenii Statelor Unite, au luat o atitudine vehementa si prompta impotriva acestui atentat public la morala.

Un delegat al statului Virginia, Bob Marshall, a adresat o scrisoare catre Jeffrey M. Lacker, presedinte al Federal Reserve Richmond in care isi exprima revolta spunand printre altele: "Arborarea drapelului homosexual chiar sub pavilionul american in zona cladirii Rezervei Federale este o deficienta grava de judecata a organizatiei dumneavoastra."

Marshall a declarat ca politicile Federal Reserve ar trebui sa "contribuie la forta si vitalitatea economiei Statelor Unite", dar "arborarea acestui simbol al homosexualilor nu constituie in niciun caz o actiune comerciala sau politica."


"Actiunea Federal Reserve Richmond este costisitoare, anti-sociala, promoveaza un comportament imoral respins de 6000 ani de invatatura religioasa si morala occidentala. Cum poate poporul american sa aiba incredere in judecata ta in probleme economice cand purtatorul de cuvant al institutiei creaza un atac asupra moralei publice? De ce?" - a continuat Marshall.

Jim Strader, purtatorul de cuvant al FRB a raspus cu nerusinare ca: "steagul mandriei (sic!) este arborat la banca noastra ca un simbol al angajamentului nostru de a sustine diversitatea si incluziunea." Acesta a spus ca managerii bancii au primit o solicitare din partea "unui grup de angajati", si cererea de a arbora pavilionul a fost aprobata.

Strader a mai declarat ca actiunea coincide cu decizia lui Barack Obama de a "proclama" luna iunie drept "luna mandriei lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor si transsexualilor".

Ron Paul, fost candidat la presedintia Statelor Unite a luat si el atitudine, fiind un cunoscut adversar al Federal Reserve Bank. Ron Paul spune ca aceasta institutie este pur si simplu ilegala. A declarat de asemenea ca va angaja avocati pentru a intenta un proces impotriva actiunilor antiamericane ale Federal Reserve Bank.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”