Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 20 iunie 2011

Marea Britanie sub asaltul imigranților: 204.000 cetăţenii britanice acordate într-un singur an

Marea Britanie a acordat cetăţenii la o rată de aproape două la fiecare cinci minute, devenind cea mai deschisă ţară din Europa faţă de imigranţi, scrie Daily Express, care citează date Eurostat prezentate pe 10 iunie.

Daily Express spune că "un număr incredibil" de 204.000 de cetăţeni străini au obţinut cetăţenia britanică în 2009 - cea mai mare cifră de pe continent. Aceasta înseamnă cu 50% mai mult faţă de a doua plasată Franţa, care a acordat cetăţenia la 136.000 de persoane şi mai mult decât dublul faţă de cele 96.000 de cetăţenii acordate de Germania. Ambele ţări sunt cu mult mai mari decât Regatul Unit.


Datele au fost publicate în aceeaşi săptămână în care Eurostat - departamentul de statistică al UE - a previzionat că Regatul Unit va depăşi Franţa şi Germania ca număr al populaţiei până în 2060. În UK vor trăi "îndesaţi" 79 de milioane de oameni în 2060.

Daily Express nu pierde ocazia să critice din nou fostul guvern laburist, care ar fi lăsat frontierele "larg deschise".

Purtătorul de cuvânt al Ukip de la Interne, Gerard Batten, a spus: "Aceste date sunt cu adevărat uimitoare. Arată cum politica imigraţiei necontrolată, nelimitată a laburiştilor începe să-şi arate efectele nefaste. Acest nivel al imigraţiei este pur şi simplu nesustenabil. David Cameron trebuie să ia iniţiativă şi să introducă politici radicale pentru a stopa imigraţia în masă". Majoritatea celor care au primit paşapoarte britanice au fost indieni, 26.500 (13%), urmaţi de 21.000 de pakistanezi şi de câte 12.000 de cetăţeni din Bangladesh şi din Filipine.
http://www.ziarulromanesc.net/index.php?option=com_content&view=article&id=359%3A204000-cetenii-britanice-intr-un-an&catid=38%3Amarea-britanie-&Itemid=58

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”