Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 30 iunie 2011

Părinţii copiilor abuzaţi către Klaus: "Pedofilule, ne-ai nenorocit copiii"

Doru Iuga, directorul postului de televiziune OTV, alături de alte 30 de persoane sunt anchetate de Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru proxenetism şi prostituţie masculină.

Anchetatorii nu exclud ca, în urma acţiunii de astăzi, să dea de urma ucigaşului unui copil de 12 ani. Ionuţ Gabriel Dragomirescu a fost găsit mort, în anul 2004, pe marginea unui drum, aproape de localitatea ilfoveană Ciolpani. Criminaliştii au stabilit, atunci, că micuţul a fost violat înainte să fie ucis. "Până acum nu a fost descoperită nicio legătură cu acea crimă. Aşteptăm să fie aduşi toţi suspecţii şi vom vedea atunci", a precizat pentru EVZ comisarul şef Diana Sarca, ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei.


Doi minori, de 16 și 17 ani, au fost aduși la audieri. Surse din cadrul Poliției ne-au declarat că aceștia erau chemați la întâlniri prin telefon. Ei întrețineau relații sexuale cu diverși bărbați din rețea, în schimbul sumei de 200 de lei. Calculatoarele ridicate de anchetatori erau ale lui Doru Iuga, care susține că e doar martor în acest caz.

Germanul Zander Klaus a fost agresat de părinţii copiilor abuzaţi. El a fost adus la Poliţia Capitalei. În timp ce intra în sediul Poliţiei, părinţii revoltaţi au strigat: "Pedofilule, ne-ai nenorocit copii". Percheziţii în mai multe judeţe pentru depistarea membrilor reţelei de pedofilie şi a victimelor acestora. Anchetatorii verifică diferite locaţii din Constanţa, Giurgiu şi Maramureş.”uspecții din aceste localități vor fi aduși la Poliția Capitalei la audieri”, a confirmat pentru EVZ comisarul Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

continuarea la evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”