Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 31 iulie 2011

Cu sănătatea mintală afectată de abuzul de droguri şi alcool, Robbie Williams declară: Să readucem comunismul la putere

Solistul britanic Robbie Williams are convingeri politice nebanuite pana acum. Intr-o postare recenta pe blogul personal, solistul sustine ca sistemul capitalist s-a dovedit falimentar pentru societatile care l-au adoptat, fiind de parere ca un sistem centralizat de stat ar fi mult mai eficient.

"O conspiratie capitalista? Sunt de acord ca exista. Mai devreme sau mai tarziu, sistemul se va prabusi. Daca am putea face astfel incat sa readucem comunismul la putere, fara coruptie", isi incepe artistul postarea sa.


De asemenea, el nu stie daca face bine lasandu-se ispitit de cumpararea unui Rolls Royce, care costa 300.000 de lire sterline. In acest scop, el isi indeamna fanii sa-i dea un sfat, daca sa achizitioneze masina sau nu, informeaza Dnes.

"Consumati, consumati, consumati... Suntem pe marginea prapastiei, prieteni. N-as vrea sa dau 300.000 de lire sterline pe ultimul model de la Rolls, dar pe de alta parte eu sunt un capitalist-socialist, ceea ce ma face sa ma simt vinovat. De aceea, va rog sa ma ajutati. Daca imi veti spune sa nu cumpar acest model, nu o voi face pentru a va arata ca intr-adevar... si bogatii plang", si-a incheiat solistul textul postat pe blogul personal.

Gurile rele sustin ca Robbie vrea sa scape de viciul de a cheltui sume imense pe produse de lux de care apoi se plictiseste repede, incercand astfel de exercitii online.

1 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

La mintea lui de alcoolist si drogat, nu ma mira!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”