Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 4 iulie 2011

Fostul preşedinte PRM Giurgiu, Petre Mimiş, întreţinea relaţii sexuale cu tineri

Prostituţie, proxenetism, pedofilie sunt doar câteva dintre acuzaţiile aduse unui grup infracţional din Capitală şi Ilfov. Directorul OTV Doru Iuga, reţinut pentru relaţii sexuale cu băieţi minori, este în arestul poliţiei pentru 29 de zile. Fostul preşedinte PRM Giurgiu, Petre Mimiş, întreţinea relaţii sexuale cu tineri. Pentru a-i întâlni pe aceştia, Mimiş apela la serviciile proxeneţilor arestaţi. Andrei Staicovici era cel care-i racola pe minori şi-i ducea la clienţi. Doru Iuga racola tinerii în zona Gara de Nord şi făcea sex cu ei în propriul apartament, la hotel sau acasă la un prieten. Clientul cel mai fidel al grupului infracţional era omul de afaceri german Klaus Zander.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”