Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 31 iulie 2011

Germania: Marş în memoria lui Rudolf Hess. Eroii nu se uită!

În Wunsiedel, Bavaria, a avut loc , sâmbătă, o manifestaţie organizată de NPD şi la care au participat peste 250 de persoane, printre care numeroşi naţionalişti autonomi, steagurile negre fiind omniprezente.

Conform sueddeutsche.de, la apelul bisericilor locale s-au adunat 200 de persoane care nu au avut altă treabă decât să îşi manifeste exhibiţionist convingerile "religioase" tinând o slujbă ecumenică pentru "pace, contra urii, violenţei şi xenofobiei" ca opoziţie la marşul patrioţilor germani.
Poliţia a declarat că nu au avut loc ciocniri între cele două "tabere".

Naţionaliştii s-au adunat pentru a protesta faţă de profanarea mormântului lui Rudolf Hess de către autorităţile anti-naţionale ale BRD.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”