Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 13 iulie 2011

Interceptarea telefoanelor: pentru unii ciumă, pentru alţii mumă

Pentru o companie privată, un scandal legat de interceptarea telefoanelor reprezintă cea mai scurtă cale către faliment. Dovada este scandalul din Marea Britanie, în urma căruia s-a închis tabloidul News of The World.

În schimb, pentru stat, e o măsură consfinţită prin lege şi justificată de securitatea naţională. Pentru statul român., mai ales. De exemplu, când SRI a comis o infracţiune, ascultând ilegal telefoanele lui Dinu Patriciu, s-a închis SRI-ul? Măcar a fost dat cineva afară, aşa cum ar fi fost normal? Dar despăgubirile, cine le plăteşte? Conducerea SRI, sau noi, contribuabilii?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”