Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 28 iulie 2011

O manipulare grosolană în cazul atentatorului dement, pro-homosexual și pro-Israel, îndreptată împotriva organizațiilor naționaliste

Mass-media alături de polițiile din statele europene manipuleaza grosolan cazul criminalului Anders Breivik, împins la crime în masă de ideile sale anti-musulmane și obsesiv pro-israeliene. Prin minciuni neruşinate se ocultează ideile care l-au împins la aceste oribile fapte, asasinându-si conaționalii, și se încearcă în cel mai infect mod legarea lui de ideatica naționalistă și grupările naționaliste din întreaga Europă.

Astfel, aflăm din Adevărul că „Hans-Peter Fridrich s-a declarat îngrijorat de „autonomiştii naţionali", care au preluat modelul autonomiştilor de stânga şi care au aproximativ 1.000 de simpatizanţi, printre care se numără şi tineri neonazişti.” (Adică „naționaliștii autonomi” în traducere exactă) Naționaliștii autonomi acționează în Germania din anul 1988 și până acum nu au fost implicați în procese penale care să justifice îngrijorarile ministrului federal de interne.

Din același articol citim o altă minciună legată de cazul Breivik, cum că acesta ar fii fost membru al „Nordisk, un forum online al extremiştilor nordici, printre ai cărui membri s-a numărat şi Anders Breivik”. Minciuna a fost lansată de o publicație electronică norvegiană, Expo, de extrema stângă și anti-fascistă. Nordisk.nu a ripostat imediat și a spus că a căutat în toată baza sa de date indicii care ar crea macar suspiciunea ca ar fii vorba de Breivik și nu au fost găsite. Dar sunt dispuși să coopereze cu poliția dacă vor fii aduse indicii în acest sens, chiar a provocat saitul extremei stângi care a lansat minciuna, Expo, să spună sub ce nume a activat Breivik pe forumul Nordisk. Dar Expo tace. De ce? Pentru că minte. 

Ce se urmărește cu această campanie? Persecutarea grupărilor naționaliste, ocultarea adevăratelor legături ideatice și organizationale ale asasinului Breivik, crearea unor legi care să restrângă libertatea de comunicare pe internet... Mai multe dezvăluiri, într-un viitor articol pe lupta-ns.info.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”