Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 19 iulie 2011

S-a deschis China Town. Guvernanţii români au binecuvântat invazia galbenă!

În sfârşit, de astăzi ne putem bucura oficial că în zona Afumaţi din judeţul Ilfov există un China Town în care "investitorii chinezi şi turci" ne vor aburi cu produsele lor ieftine dar de un remarcabil prost gust, de o calitate inferiora şi celor mai proaste produse similare de producţie europeană. Aceste maşinării umane care înlocuiesc "xeroxul", adică nu fac altceva decât să ne copieze (dar prost!) au ambiţia de a ne îmbraca pe toţi cu hainele care pot cauza cancer de piele şi alte confecţii vopsite cu chimicale cancerigene, sa ne hrănească cu oua contrafăcute şi orez creat din plastic, să ne ucidă sugarii cu lapte cu melamină, să ne îndoape în restaurantele lor cu "specialităţi chinezeşti" în care iepurele e de fapt un şobolan (aşa cum am arătat cu altă ocazie pe blogul nostru). Partenerii lor turci nu au reuşit să ne învingă nici după sute de ani de lupte, pentru că sunt prea proşti. Nu au reuşit nici măcar economic, au avut nevoie de chinezi să îi ia drept remorcă în acest parteneriat care nu are alt scop decât crearea unui nou habitat pentru gălbejiţi, aşa cum o recunoaşte şi Ochi Mici ("preşedintele camerei de comerţ bilateral româno-chinez") în timp ce îi prezintă (vezi video) unui prim-ministru român lobotomizat "proiectul grandios" de a face concurenţă neloială producătorilor şi comercianţilor români. Pe fond se aude, în bătaie de joc, cântecul patriotic cu celebrele versuri: "Noi suntem români, noi suntem români,/Noi suntem aici pe veci stăpâni". Suntem pe dracu'... Ne sug munca toţi oligofrenii şi ne invadează toţi inapţii. Până când???

P.S.1 Evaziunea fiscală a fost la ea acasă şi de data asta. Chinezăriile s-au vândut fără bon, casele de marcat fiind absente şi preţul produselor nu a fost afişat, fiind chiar negociat. Privilegiu de care se bucură numai alogenii, pe când autohtonii sunt beliţi şi pentru un bon neacordat la o sticlă cu apă.

P.S.2 O să asistăm acum la invazia vedetelor de 2 bani de pe la noi care vor da buzna în rahatul ăsta chinezesc cu turban turcesc, doar pentru a fi "în trend". Sifilitici ignoranţi şi snobi!...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar trebuie boicotate produsele lor de tot rahatul. Ce mare realizare a facut si guvernul lu peste prajit: au adus niste galbejiti sa isi vanda marfa de proasta calitate, sa faca evaziune fiscala si sa concureze firmele romanesti care au produse calitativ superioare dar nu pot tine ritmul cu preturile chinezesti sustinute, asa cum am sopus, de materiale proaste si evaziune sub aripa autoritatilor romanesti.

Anonim spunea...

Le-a căzut saitul, că ne-a căzut şi nouă poza cu Boc la lopata chinezească. :)))

Anonim spunea...

Ce tampenie, sa aduci niste negustori sa faca o concurenta comerciantilor autohtoni. Nebunie curata. daca astea sunt investitiile pe care le astepta guvernul, atunci mai bine ar ramane toti fara aer.

Anonim spunea...

"China Town Romania isi impune un ritm dinamic de expansiune a noului, asumandu-si rolul de lider al pietei dedicandu-se misiunii de a oferi cat mai multor clienti, din fiecare regiune a tarii, tot necesarul pentru afacerea lor"(luat direct de pe site-ul lor)
Problema este cu acea propozitie asumandu-si rolul de lider al patriei. Astia o spus-o pe fata. Asteptati 10 ani si o sa se inmulteasca orezarii astia pana devin lideri ai patriei... trebuie opriti!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”