Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 27 iulie 2011

Senatorul Iulian Urban: Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc în UE !!

Stiu ca pare socant sa iei in discutie o asemenea ipoteza insa ea este cat se poate de reala.
Exista milioane de nationalisti in Europa, continent lovit de multiple atentate savarsite de musulmani.
UE a ajuns sa dea bani pentru a convinge imigrantii non-europeni sa plece acasa la ei, Franta, UK, Germania declara oficial ca '"multiculturalismul e mort'", iar Merkel spune ca daca vrei sa traiesti si sa muncesti in Germania atunci inveti germana si adopti valorile germane. Mai mult de atat, nemtii de rand spuneau clar de curand ca nu vor sa plateasca ei bani ca sa scoata din criza grecul ce se trezeste la 10 si sta toata ziua la soare si bea ouzo!

In 25 de tari UE conduc partide de dreapta (in curand vor fi 26, in Spania dreapta e considerata deja castigatoare), stanga a fost eliminata de catre electori furiosi pentru politica iresponsabila de '"asistanat social" si 'imigratie masiva necontrolata'. Franta sau Italia au creat isterii nationale impotriva tiganilor, Franta a interzis burka, in Ungaria defileaza detasamentele anti-tiganesti , adica politicienii europeni imping constient sau nu politica europeana catre o forma de extremism ce transforma Europa in cazanul de pulbere al planetei.

Si cu toate astea, cu toate aceste presiuni din partea politicienilor, din cei 550 de milioane de europeni nativi ai UE, s-a gasit doar 1 care sa savarseasca un act de mare si inutila cruzime.Asta spune multe despre incredibila toleranta si rabdare [ inca ] a europenilor.


Imaginati-va reactia Chinei sau Rusiei in aceeasi situatie, a dictaturilor arabe (doar vedeti ca nu ezita sa-si masacreze propriile popoare).

In acest haos extremist este uimitor ca doar un singur european a apasat pe tragaci pentru a exprima frustrarea fata de indiferenta si ipocrizia clasei politice europene in fata islamizarii si imigratiei ilegale care pun in pericol [ conform discursului public ] intreaga civilizatie si cultura europeana.

Statele UE au interes sa permita libertatea de exprimare, sa asculte zecile de milioane de electori si sa alimenteze tendintele nationaliste si extremiste astfel incat sa impinga alegatorii sa voteze partide nationaliste, clasa politica sa organizeze referendumuri in UE si sa intrebe direct cetatenii UE ce vor ei in privinta islamului si imigratiei [ cum s-a intamplat in Elvetia in scandalul minaretelor sau la referendumul privind expulzarea tiganilor de romani ] .

Nu uitati, un sfert din norvegieni impartasesc ideile lui Breivik, desi ii condamna gestul criminal ! Partidul Progresului a facut 23% la alegeri, e al doilea din Norvegia, multi cititori romani nu stiu ca in Suedia, Danemarca si Finlanda nationalistii sunt in crestere. Oare de ce?

Discutam cu un roman care traieste in Norvegia.
El spunea ca daca ai trai in Scandinavia ai fi inteles cum s-a ajuns la gestul lui Breivik. De exemplu el spunea ca in Suedia, in curand musulmanii vor intrece la numar scandinavii. Ceea ce a facut tipul asta este ceva extrem, insa cam toti sunt satui de musllimii care vor sa se impuna peste tot, religios vorbind.  Alta problema e ca muslimii traiesc pe seama statului, fiind asistati social ,nu vor sa munceasca si baga la inaintare scuza ca ei vin din tari cu razboi. Alta problema e ca nu respecta cetatenii tarii in care se afla,nu le cunosc obiceiurile , limba , traditiile. Va suna ceva cunoscut ? Da va aduc eu aminte de motivul expulzarii tiganilor romani din Franta din 2010!!!

Daca poporul e dispretuit si ignorat de catre politicieni vom ajunge sa avem lunar cate unul care se apuca sa-si faca singur 'dreptate', disperat ca nu asculta nimeni aceste voci.

Ciudat este modul in care a actionat Beivik, pentru ca desi el era anti-musulman, totusi a ucis crestini norvegieni. Sub nici o forma Breivik nu a actionat de capul lui iar acest lucru se va demonstra cu temeinicie pe masura ce ancheta va evolua.Manifestul nu e al lui Breivik, ci se vede ca e facut de niste englezi (multe date din UK si raportare in principal la Anglia si apoi la restul Europei), si e doar imbratisat de Breivik.

Daca ucidea musulmani acum aveam 1000 de organizatii musulmane radicale planuind sa atace Europa sau europenii ar fi simtit si mai multa mila fata de musulmani, iar tipul nu asta dorea, omul vrea sa puna pe agenda europenilor fortat problema asta, ascunsa sub pres de catre elita politica. Multiculturalismul este bun doar cand culturi asemanatoare calitativ se contopesc, nu mege sa amesteci oamenii din biblioteca nationala cu cei dintr-o carciuma din Ferentari sau dintr-o puscarie, la o petrecere de baieti olimpici la matematica poti aduce pe cei de la biologie, nu poti sa aduci si batausii cartierului.

Filmul prezentat de Breivik e foarte bine facut (din punct de vedere regizoral cat si al informatiile redate, chiar daca nu toate sunt 100% adevarate).

Trebuie sa intelegem un lucru : in Romania nu se vede, e inexistent islamismul. Noi avem cumva o problema similara raportandu-ne la tigani insa evident nu este acelasi gen de situatie . In schimb in Europa in TOATE tarile e o mare problema.. Majoritatea musulmanilor creeaza asociatii si fac meetinguri apoi de propagare a legii sharia si asa mai departe. In unele tari sunt atat de agresivi incat se pune serios problema ce se poate face. Eu am vazut la Paris langa Campul lui Marte in 2010 un meeting la care participau vreo 500 de musulmani care a durat cateva zile la rand toata lumea inclusiv turistii de la Tour Effel fiind marcati de strigatele scoase de musulmanii participanti la meeting. Pe de alta parte guvernele incurajeaza foarte mult imigratia din tari cu preponderenta musulmana (la unele cercetari se poate vedea de ce, exista deja multi musulmani infiltrati in pozitii de top in guverne care pot lua aceste decizii). Nu stiu cati dintre voi ati putea accepta modul musulmanilor de viata. In Arabia Saudita femeile nu au voie sa conduca, deloc!! In unele tari barbatii au voie sa omoare sotiile doar ca ei presupun ca ele au fost infidele si asa mai departe. E trist ca UE nu pune clar problma asta si sa stabileasca clar care e diferenta intre libertatea de expresie si colonizarea musulmana care se face in UE. Mai mult Biserica catolica deja a tras un mare semnal de alarma ca musulmanii devin preponderenti in lume. Veniturile biserici catolice au fost in scadere si de abia anul asta si-au revenit (raportul financiar la Vaticanului se poate citi). Biserica Ortodoxa e prea slaba nici nu exista cand o compari cu catolicii sau musulmanii. Ar fi multe de spus. Multiculturalism nu inseamna sa accepti sharia iar daca nu accepti musulmanii (scrie si in film) esti by default catalogat drept un nazi ceea ce e nedrept. Pacat de copii nevinovati ucisi.

Multiculturalismul ne-a fost bagat pe gat fortat si in doza mare acum unii nebuni reactioneaza violent. In Spania partidul socialist care nu agreaza scolile private din motive ideologice au dat o lege ca toate scolile sa aibe un numar minim de emigranti, puse in dificultate respectivele scoli s-au orientat spre copii orientali de chinezi, care sunt disciplinati iar parintii au mici negoturi.

Culeam cinismului ...este ca individul asta putea sa omoare nu 92, ci 920 sau 9200 de oameni. Europa, cu toata dragostea ei pentru infractori, il va proteja pana la sfarsitul vietii lui, pentru ca pedeapsa cu moartea nu (mai) exista in nici o tara UE [ ce critici mi-am luat eu cand am propus reintroducerea ei in Romania pentru pedofili...! ] . Ba mai mult: in puscarie va beneficia de servicii medicale complete, la un nivel poate mai bun decat isi poate permite chiar orice muritor din Europa in vremurile astea...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”