Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 6 august 2011

Pedofilia un fenomen global: Șocant! Un preot ce avea 78 de soții, condamnat la 119 ani de închisoare pentru PEDOFILIE si VIOL!

Warren Jeffs este un preot mormon din Nevada, SUA, acuzat de pedofilie și viol, după ce s-a descoperit că 24 dintre cele 78 de neveste ale sale erau minore, iar pe unele le-a obligat să facă sex cu el.

Mormonul a fost judecat în cadrul unui proces care a început în august 2004 și s-a încheiat astăzi și a fost condamnat la 119 ani de închisoare.

Se pare că Jeffs se căsătorea într-o veselie și avea copii cu majoritatea nevestelor sale. Potrivit religiei mormonilor, poligamia este permisă, dar în nici un caz cu minore, iar preotul avea și neveste care de abia împliniseră 12 ani. Mai mult, în timpul procesului, una dintre soțiile sale, care a fost căsătorită în mod forțat cu el a povestit cum a făcut sex pentru prima dată cu soțul ei. ”Mi-a spus să îl las pe Dumnezeu în mine”. De obicei când încerca să le convingă pe nevestele sale să facă amor cu el, Jeffs le spunea femeilor cum să îl satisfacă sexual astfel încât să primească iertarea lui Dumnezeu.
Preotul mormon a făcut chiar și un copil cu una dintre nevestele sale, pe vremea când aceasta avea numai 14 ani.
Astfel, acuzațiile s-au tot adunat, la fel și probele, iar astăzi, Warren Jeffs a fost condamnat la 119 de ani de închisoare, pedeapsa maximă propusă.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/preot-mormon-warren-jeffs-78-sotii-minore-348839.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”