Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 4 august 2011

Reţea de pedofilie, extinsă pe internet: 60 de indivizi au fost arestaţi. Bebeluşi violaţi, pedeapsa cu moartea pentru pedofili - unica alternativă!

62 de persoane implicate într-o reţea de pedofilie au fost arestate în mai multe ţări. Membrii reţelei obişnuiau să se întâlnească pe un forum online, unde îşi ofereau unul altuia materiale cu minori abuzaţi sexual.

Toţi copiii exploataţi aveau până la 12 ani, iar unii dintre ei erau bebeluşi. Potrivit autorităţilor americane, materialele colecţiei de pornografie infantilă găsite pe portal puteau umple 16.000 de DVD-uri.

Fiecare dintre cei 600 de membri ai portalului trebuia să ofere materiale video la intervale regulate pentru a-şi păstra statutul de membru.

Reţeaua a fost închisă după o investigaţie care a durat trei ani şi a necesitat colaborarea autorităţilor din Statele Unite, Canada, Franţa, Danemarca, Germania, Suedia şi alte opt state.

52 dintre cei arestaţi sunt cetăţeni americani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”