Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 23 septembrie 2011

Pseudo-naţionalişti în slujba invadatorilor: La cererea Asociaţiei "Ţara Iancului-Iubirea Mea", chinezii ar putea avea un reprezentant în Parlamentul României!

Chinezii ar putea avea un reprezentant până şi în Parlamentul României. Culmea, propunerea aparţine unui român, lider al unei asociaţii aşa-zis naţionaliste. Dacă albanezii au un deputat, de ce n-ar avea şi chinezii al căror număr neoficial a trecut de 20.000.
Get Adobe Flash player
Nu ştim dacă Avram Iancu a văzut sau nu vreodată un chinez la faţă, dar un urmaş al eroului nostru a văzut foarte mulţi. Atât de mulţi, încât românul spune că asiaticii merită un reprezentant în Parlament.

"Mi se pare că este o discriminare ca o minoritate care numără sub o mie de cetăţeni să fie reprezentată într-un corp legiuitor şi altă minoritate să nu beneficieze de acest mandat" consideră Ioan Mărginean, reprezentant al Asociaţiei "Ţara Iancului-Iubirea Mea".
Ion Alexandru un ... chinez, om de afaceri, nu auzise de propunerea "vajnicului" moţ Ioan Mărginea, preşedintele asociaţiei mai sus amintite şi spune că deocamdată chinezii din România sunt interesaţi de afaceri pentru ca nu au ajuns încă la nivelul de a pretinde un reprezentant în Parlamentul României.

Propunerea asociaţiei "Ţara Iancului - Iubirea Mea" a ajuns pe masa aleşilor. Ei nu sunt convinşi că au nevoie de un coleg asiatic în Cameră. Nu prea ar fi legal.

Numărul tot mai mare de chinezi din România eclipsează mare parte din comunităţile etnice. În ţara noastră, 18 minorităţi au dreptul la un deputat din oficiu. Printre acestea se află şi comunitatea albanezilor şi cea a polonezilor, care împreună, nu depăşesc 10.000 de cetăţeni. În tot acest timp, numărul neoficial al chinezilor din România a ajuns la 20.000. Şi continuă să crească. După antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”