Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 13 octombrie 2011

20 de ani de închisoare pentru patronii magazinelor de vise ai căror clienţi mor de la etnobotanice

De acum inainte patronii magazinelor de vise vor trebui sa isi ia autorizatie de la stat, pentru toate substantele pe care le comercializeaza.
Daca in urma analizelor rezulta ca acestea au efecte psihoactive, vor fi scoase de la vanzare. In cazul in care cei in culpa isi vad mai departe de treaba, iar clientii lor mor, risca pana la 20 de ani de inchisoare.
Odata cu noile reglementari, toate substantele care au efecte psihoactive vor fi interzise. Magazinele de vise nu mai pot functiona decat daca obtin autorizatie de la Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

Rodica Nassar, presedinte Comisia de Sanatate, spune ca "Dupa adoptarea acestui proiect de lege, comercializarea este interzisa. Eu cred ca va limita si ii va descuraja pe cei care faceau chiar o afacere foarte buna din acest comert"

In ideea in care isi vor vedea mai departe de afacere iar victimele lor ajung in spital vanzatorul risca o condamnare intre 6 si 12 ani de inchisoare. Mai puneti 8 ani in caz de deces.

Multi dintre dealeri si-au mutat insa marfa pe internet. Trebuie sa stie ca siteurile vor fi inchise daca vor comercializa in continuare substante interzise.
http://stirileprotv.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”