Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 3 octombrie 2011

Al Qaeda îl critică pe Mahmoud Ahmadinejad pentru declaraţiile împotriva SUA

Al Qaeda l-a criticat aspru pe Mahmoud Ahmadinejad pentru declaratia referitoare la atacurile din 11 septembrie 2001. 

In timpul viztiei sale la New York de saptamana trecuta, presedintele Iranului a declarat intr-un interviu ca nu avioanele au cauzat prabusirea turnurilor gemene, ci o cantitate mare de exploziv montata in interior. Nu a acuzat direct SUA de inscenare, insa a subliniat faptul ca in calitatea sa de inginer nu poate crede ca avioanele au doborat turnurile World Trade Center, anunta Haaretz.

Reprezentantii al Qaeda au catalogat comentariile lui Ahmadinejad drept ridicole si au afirmat ca presedintele incearca sa arate prin acest tip de declaratii ca Iranul ii poate face fata Americii. Al Qaeda considera ca anti-americanismul iranian este unul de oportunitate, servindu-se de el doar atunci cand aceasta pozitie le convine.

Al Qaeda crede ca Teheranul regreta ca nu a fost cel care a comis atacurile si fiind invidiosi pe succesul obtinut de reteaua terorista prin atacurile de la 9/11 incearca sa le discrediteze.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”