Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Clanuri țigănești din Strehaia acuzate de evaziune fiscală. Șapte palate au fost luate cu asalt de mascați

Procurorii DIICOT anchetează mai multe grupări pentru evaziune fiscală. Câteva clanuri țigănești sunt acuzate că au produs statului o pagubă de aproximativ trei milioane de lei. Șase persoane au fost reținute pentru audieri și ar putea risca arestarea preventivă.

UPDATE Sub coordonarea procurorilor DIICOT, polițiștii au descins, joi seară, în şapte locaţii, şase în Mehedinţi şi una din Motru- Gorj. Oamenii legii au vizat infracţiuni economice produse de către administratorii ţigani ai unor societăţi comerciale, care au creat statului un prejudiciu de circa 3 milioane de lei.


Șase persoane, între care şi administratorul unei societăţi de exploatare a cărbunelui din Motru, au fost aduse la IPJ Mehedinţi și mai apoi la sediul DIICOTpentru a fi audiați. “În jurul orei 18,00, peste 110 polițiști au descins în șapte locații de pe raza orașului Strehaia, ai căror proprietari sunt administratorii mai multor societăți comerciale de pe raza județelor Mehedinți, Gorj și Hunedoara, care au comis mai multe infracțiuni economice, prejudiciind bugetul de stat cu aproximativ 3 milioane de lei. Au fost ridicate și conduse la sediul IPJ Mehedinți, pentru cercetări, șase persoane, iar întreaga anchetă este derulată sub coordonarea procurorului DIICOT din cadru Biroului Teritorial Mehedinți”, a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Ţiganii sunt suspectaţi că au desfăşurat operaţiuni economice pe care nu le-au înregistrat în documentele contabile ale firmelor. Ei sunt cercetaţi pentru înşelăciune şi evaziune fiscală. (Cristina Popescu)

Şapte palate ale unor rromi din Strehaia au fost luate cu asalt de peste 100 de poliţişti care caută facturi fictive. Ţiganii, administratori ai unor societăţi comerciale, sunt bănuiţi că au înşelat statul român cu 300.000 de lei

„Peste 110 poliţişti au descins la orele 18.00 la şapte locaţii, de pe raza oraşului Strehaia, aparţinând unor administratori de societăţi comerciale, suspectaţi că au prejudiciat statul român cu 300.000 de lei ”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Strehaia este cunoscută drept un cuib al evaziunii fiscale, ţiganii reuşind să îşi ridice din afaceri ilegale adevărate palate. http://www.adevarul.it/stiri/actualitate/clanuri-igane-ti-strehaia-acuzate-evaziune-fiscala-Sapte-palate-au-fost-luate-asalt-masca-i

3 comentarii:

Anti Masonerie spunea...

Noi ar trebui sa le luam cu asalt nu mascatii!

1Autonom spunea...

Nu, mascatii trebuie sa le ia cu asalt. De-asta ii platim. Dar se intampla rar. La Timisoara doar se mineaza. Nu se aresteaza niciun tigan. Politia merge doar in vizita la bastani.

Toate plangerile depuse la sectie de victimele clanurilor tiganesti din TM sunt tratate de politie cu incompetenta si nepasare pana la complicitate cu tiganii. Sunt dispretuiti toti contribuabilii onesti din orasul asta. Suntem palmuiti de politisti in fiecare luna cand isi ridica salariul din banii nostri.

Ne-am saturat. De-acum....SUNTEM CONSTRANSI sa ripostam si noi. SUNTEM PROVOCATI sa ne aparam interesele legitime prin orice mijloace pentru ca politia a disparut, isi ia banii de la noi dar inting mana si la spaga tiganilor. De-acum, pentru orice se va intampla raspunderea morala LE APARTINE POLITISTILOR CARE NU SI-AU FACUT DATORIA (un cuvant pe care oricum ei nu il inteleg...).

1acolo spunea...

Sa-i cerceteze pe toti tiganii care nu pot sa justifice averile facute.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”