Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 21 octombrie 2011

Comunismul continuă să facă victime în Basarabia: BATUŢI pentru că nu sunt comunişti! Doi tineri din satul Japca susţin că au fost agresaţi. FOTO

Batuti pentru ca nu sunt comunisti? Doi tineri au fost agresati de altii sase noaptea trecuta in satul Japca, raionul Floresti. Acestia au declarat pentru PRO TV ca au fost maltratati pentru ca in sat s-a aflat ca nu l-au votat pe primar, care este comunist.

Potrivit spuselor victimelor, in varsta de 24 de ani, acestia au fost atacati de sase baieti, rude si cunoscuti ai primarului, cu varste cuprinse intre 16 si 23 de ani, care au inceput sa-i bata cu tot ce aveau la indemana, inclusiv pari. In urma conflictului victimele s-au ales cu diverse leziuni si numeroase vanatai.

Baietii spun ca primarul comunist face legile in sat dupa propria dorinta. Acesta le-ar oferi diferite ajutoare materiale rudelor sale, insa nu-i ajuta pe cei nevoiasi. De asemenea, toamna cand satenilor, care au pamant si il dau unei intreprinderi care il arendeaza si il prelucreaza, li se imparte graul, primarul le imparte mai intai celor care l-au votat, cei care insa au alte preferinte politice il primesc ultimii.

Solicitat de PRO TV, secretarul consiliului local Valeriu Cornea a declarat ca prima data aude de incident si dezminte informatiile cum ca primarul satului, Tudor Galben, ar discrimina satenii in conformitate cu preferintele lor politice. Secretarul consiliului mai spune ca primaria nu se implica in impartirea graului, acest lucru fiind facut de angajatii firmei in cauza.

Cei doi tineri sustin ca nu au raportat cazul la politie pentru ca politistii din localitate ar avea legaturi cu primarul si le-ar putea crea probleme in sat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”