Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 19 octombrie 2011

Omagierea luptătorilor anticomunişti paraşutaţi de aviaţia americană şi executaţi de comunişti în 1953

FUNDATIA "ION GAVRILA OGORANU"
str. Veseliei 21, sector 5, Bucuresti
tel. 0722749249, www.ogoranu.ro
Suntem onoraţi să vă invităm sâmbătă 29 oct. 2o11, ora 11,oo, la Fortul 13 Jilava (str. Sabarului 1, com. Jilava, jud. Ilfov), la ceremonia omagierii luptătorilor anticomunişti paraşutaţi de avioanele militare americane şi executaţi, alături de susţinătorii lor locali, la 31 oct. 1953.

Avînd în vedere regimul special al spaţiului unde va avea loc ceremonia, respectiv zona de protecţie a penitenciarului Jilava, este necesară anunţarea în prealabil a participării dvs. la unul din telefoanele de mai jos sau pe e-mail. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Pentru acces în zona de protecţie a penitenciarului Jilava, informaţii cu privire la participare, transport, protocol: Alexandru Onofrei - Tel. 0731807061 // 0722749249, mail: ogoranu@gmail.com

Citeşte şi PARAŞUTAŢI ÎN ROMÂNIA VÂNDUTÃ, autor Filon Verca. Editura "CARPAŢII" - Traian Popescu, Madrid, 1987.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”