Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 25 octombrie 2011

Spania: Comemorarea naţionalistului revoluţionar Ramiro Ledesma Ramos

Românii naţionalişti, aflaţi temporar pe pământ iberic, sunt invitaţi la două manifestări ale naţionaliştilor spanioli.

Ca anul trecut , militanţii MSR Badajoz (Movimiento Social Republicano / Mişcarea Social Republicană) vor onora memoria lui Ramiro Ledesma, gânditor, filozof şi om politic spaniol ucis în zilele întunecate ale războiului civil.

Acesta va fi un tribut sincer, umil şi plin de fervoare revoluţionară în onoarea acelui spaniol care într-un moment dificil a ştiut să creeze o alternativă la dreapta anti-socială şi stânga anti-naţională, şi a ajuns să plătească cu viaţa pentru îndrăzneala lui.

Du-te la tributul de pe 31 octombrie! ¡No parar hasta conquistar! Nu te opri până la victorie!

Pentru mai multe informaţii: badajoz@msr.org.es

Ca in anii anteriori, organizaţia Alianza Nacional (Alianţa Naţională) din Madrid, continuă a-şi arăta ataşamentul şi fidelitatea faţă de diferiţi lideri ai fascismului european din toate timpurile. Anul acesta are prevăzută o adunare comemorativă pentru a-şi aduce tributul unuia dintre cei mai importanţi şi interesanţi promotori ai ideologiei naţional-revoluţionare: Ramiro Ledesma Ramos. Această comemorare coincide cu comemorarea a 75 de ani de la asasinarea lui premeditată de Frontul Popular.

În scurt timp se va anunţa data şi locul. Pentru alte informaţii scrieţi pe adresa: madrid.alianzanacional@gmail.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”