Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 10 noiembrie 2011

Colaborare: Naţionaliştii Autonomi Timişoara şi Partidul Pentru Patrie, filialele Timiş şi Arad

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc la Timişoara o întâlnire camaraderească între Naţionaliştii Autonomi din Timişoara şi reprezentanţii filialelor Timiş şi Arad ai Partidului Pentru Patrie.

Cu această ocazie s-au abordat diverse teme politico-sociale de interes pentru naţionaliştii din vestul ţării. Reprezentanţii Partidului Pentru Patrie şi-au arătat dorinţa de a susţine candidatura domnului Vladimir Voiasciuc la alegerile locale din Timişoara, punându-se astfel bazele unui parteneriat naţionalist între N.A.T. şi P.P.P. Ambele grupări au ajuns la concluzia că este nevoie de solidaritate între naţionalişti pentru susţinerea unui candidat de înaltă ţinută morală, un luptător exemplar, împotriva candidaţilor marilor partide politice - care, prin corupţie, incompetenţă şi nepăsare, au contribuit la dezvoltarea mafiei imobiliare, crearea unui climat de nesiguranţă fizică pentru timişoreni şi la decăderea pe toate planurile a oraşului nostru.

Întâlnirile vor continua, stabilindu-se deja o agendă comună pentru viitoarele acţiuni.

Victorie naţionaliştilor!
###
Reamintim că dl Vladimir Voiasciuc candidează ca INDEPENDENT pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului Timişoara.
Sursa foto: frontpress.ro

3 comentarii:

1acolo spunea...

Care sunt relatiile dintre NS si ND ?

1Autonom spunea...

Nu cred ca exista asa ceva in acest moment.

AltAutonom spunea...

Nu vad ce legatura are nd aici, dar in fine, daca unii tin in mod deosebit ca la orice actiune sau in tot ceea ce facem noi sa intrebe despre nd le dam raspunsul de pe acum "nu credem ca exista si va mai existat asa ceva"

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”