Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 noiembrie 2011

Olanda: Partidul Libertăţii vrea să renunţe la euro şi să revină la florinul olandez

PVV doreste sa realizeze un studiu privind iesirea Olandei din zona euro si revenirea la florinul olandez, anunta liderul formatiunii, populistul Geert Wilders, citat de AFP.

"Guvernul ne sperie anuntandu-ne ca lumina se va stinge daca vom iesi din zona euro. Sigur, ne-ar costa ceva, dar vreau sa stiu daca revenirea la florinul olandez nu ar fi mai benefica", a declarat Wilders intr-un interviu acordat ziarului Telegraaf.

Daca studiul, care va fi comandat unui institut international, va confirma acest rezultat, PVV va solicita organizarea unui referendum pe tema iesirii din zona euro.

Partidul Libertatii (PVV), care ofera sustinere parlamentara Cabinetului de centru-dreapta condus de Mark Rutte, este eurosceptic si critica vehement ajutoarele financiare acordate Greciei.

1 comentarii:

WladyslawGhiaurul spunea...

he he he he he se duce dracului "jewropean union"... :))))))) Sa speram ca si olandezii si nemtii se tin de promisiune sa puna umarul la distrugerea "jewropean union".

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”