Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 4 noiembrie 2011

PARTIDUL "PENTRU PATRIE": Atacul UDMR la Constituția țării reprezintă un atentat la siguranța națională

Comunicat de presă

Partidul "Pentru Patrie" condamnă cu fermitate propunerea iresponsabilă a UDMR, de eliminare din Constituția României a caracterului național al statului român.

Considerăm că, de dragul puterii de care se agață, actuala coaliție de guvernământ a împins prea departe concesiile făcute acestei organizații antiromânești, sfidînd poporul român.

Însăși punerea în discuție a acestei propuneri aberante ar fi un precedent extrem de periculos care ar putea genera reacții necontrolate și care ar amenința însăși siguranța națională și integritatea teritorială a României.


Partidul "Pentru Patrie" va acționa pe toate căile legale pentru ca Articolul 1 din Constituția României sa ramana neschimbat. "România este stat național, unitar și indivizibil".

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Președinte
Virgil Totoescu

Președinte executiv
Coriolan Baciu

PARTIDUL "PENTRU PATRIE"
str. Veseliei 21, sector 5, Bucuresti
tel. 0722749249, ogoranu@gmail.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”