Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 3 noiembrie 2011

Mahmoud Ahmadinejad: "Taxele europenilor sunt canalizate către sionişti"

TEHERAN. În timpul întâlnirii de sâmbătă cu oaspeţi străini, preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad şi-a exprimat opinia că banii proveniţi din impozitul plătit de către naţiunile Europei se varsă direct în buzunarul sioniştilor de peste 60 de ani. În schimb, sioniştii sprijină finanţarea campaniilor electorale ale anumitor partide şi persoane din Occident care sunt obediente intereselor evreieşti.

Ahmadinejad a declarat,  încă o dată, că regimul israelian este o structură foarte complicată, care îşi sprijină întreaga putere bazându-se pe finanţe şi mass-media. Israelul este, conform opiniilor sale, un simbol al ideologiei anti-umane a sionismului, fără religie, fără etică, şi, prin urmare, doar pretinzând a fi evreiesc.

Aceste observaţii au fost făcute de către preşedinte în ziua în care capitala iraniană a organizat o conferinţă care a avut ca scop crearea Uniunii Presei Lumii Islamice, cu scopul declarat de a sparge monopolul sionist asupra presei occidentale. Conferinţa a reunit reprezentanti din 38 de ţări.

1 comentarii:

fulger88 spunea...

Toate respectele mele inca o data pentru presedintele Iranului, un adevarat luptator impotriva acestei forte mizerabile a evreilor kazari ce subjuga natiuni si popoare.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”