Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 5 decembrie 2011

Ilie Năstase despre anti-românismul lui Tökés: "Ar trebui să fie expulzat din România"

După ce Libertatea l-a pus la punct pe europarlamentarul László Tökés, pastorul de etnie maghiară care de Ziua Naţională a României a cerut autonomia maghiară, Ilie Năstase l-a desfiinţat pe Tökés.

“Este incredibil ce tupeu poate avea acest László Tökés. Lui nu-i convine nimic. Nu este pentru prima dată când ne jigneşte. Dacă nu-i convine în România, poate să plece. Mai şi reprezintă ţara noastră în calitate de europarlamentar”, a izbucnit Năstase. “Din punctul meu de vedere, el ar trebui să fie expulzat din România. Dacă eu eram la Budapesta, de ziua naţională a Ungariei, şi ceream ce a cerut el, vă garantez că eram arestat pe loc. Doar în România oficialităţile tac atunci când Tökés face astfel de declaraţii”, a şarjat fostul tenismen, care a aflat despre declaraţiile lui Tökés din ziarul Libertatea.
“Bravo vouă, celor de la Libertatea, că aţi avut curajul să-i răspundeţi şi să-l puneţi la punct. Prea are senzaţia că România este jucăria lui”, ne-a declarat Ilie Năstase.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”